Podpořte s námi NF dětské onkologie KRTEK a získejte dres Tomáše Vaclíka

V neděli 5. září se odehrálo kvalifikační utkání o postup na mistrovství světa mezi Belgií a Českem. Výzvu Borců tentokrát přijal gólman české reprezentace Tomáš Vaclík, který věnoval svůj reprezentační dres ze zápasu, který sice nedohrál kvůli zranění nártu, ale darovaný dres má příběh. Vždyť s jedním z nejlepších útočníků světa Romeluem Lukakuem z Chelsea se nestřetnete každý den. Navíc pro Vaclíka to bylo již druhé podobné zranění, protože belgický kanonýr nechtěně vyřadil Tomáše Vaclíka ze hry i v přípravě roku 2017…

Naštěstí zranění nebylo vážné a Tomáš byl připravený nastoupit do dalšího zápasu řecké ligy, kde se po přestupu ze španělské Sevilly stal oporou Olympiakosu. Reprezentační dres Tomáše Vaclíka můžete nyní získat i vy. Stačí když přispějete libovolnou částkou v této sbírce a podpoříte tím Nadační fond dětské onkologie Krtek, který se stará o děti a jejich rodiny bojující se zákeřnou rakovinou.

Sbírka, ve které můžete získat originální podepsaný dres Michala a Lukáše Sadílka, probíhá na platformě DONIO.cz viz odkazy níže :-)

 

► Podpořte s námi NF dětské onkologie KRTEK a získejte dres Tomáše Vaclíka

 

JAK MOHU ZÍSKAT DRES?

 

Každý, kdo se do sbírky na podporu Nadačního Fondu dětské onkologie KRTEK zapojí, může získat originální dres Tomáše Vaclíka z kvalifikačního utkání české reprezentace BELGIE x ČESKO. Stačí podpořit tuto sbírku libovolnou částkou a zaškrtnout políčko pro účast v soutěži a poslat Tomovi Vaclíkovi :-) Sbírka bude ukončena v pondělí 18. října 2021 ve 20:00 hod.

 

Vybraná částka bude ve 100% výši zaslána Nadačnímu fondu dětské onkologie KRTEK.

 

Nadační fond dětské onkologie Krtek (NFDO Krtek) je součástí Kliniky dětské onkologie FN Brno (KDO FN Brno) a díky tomu se od ostatních nadačních fondů a nadací odlišuje – věnuje se totiž problematice léčby onkologicky nemocných dětí komplexně. Díky spolupráci odborníků z kliniky se špičkovými výzkumnými centry u nás i v zahraničí je dětem nabízena léčba na maximální možné úrovni. Dochází tak k rozšiřování možnosti léčby a zabezpečení komplexní podpory péče o onkologicky nemocné děti na KDO FN Brno v průběhu léčby i po jejím ukončení.

 

#ProKrtka #VyzvaBorcu #Donio


zpět Autor: admin , Přidáno dne 25.09.2021 08:01