O VÝZVĚ BORCŮ


 

V polovině ledna 2019 se Michal Sadílek zapojil do dobročinné akce dresu na podporu léčby čtyřletého Matýska, který bojuje se zákeřnou rakovinou. Jak se později ukázalo, tak se tato aukce stala základním kamenem dobročinného kolotoče aukcí z nichž celý zisk vždy putuje na konto Nadačního fondu dětské onkologie KRTEK...

 

Michal Sadílek tehdy navýšil nabídku za dres na 15 000 Kč, dres svého spoluhráče z dorostu Slovácka a reprezentace nakonec nezískal, protože konečná částka byla ještě o pět tisíc Kč vyšší.

 

"Já si toho příhozu všiml až po tréninku, když už byla aukce ukončena. Aukci jsem sice nevyhrál, ale i tak mám radost. Vlastně mám možná ještě větší radost, než kdyby byl můj příhoz vítězný, protože se díky tomu podařilo vybrat nakonec velice pěknou částku," vrací se k lednové aukci Michal Sadílek, který následně do dobročinné aukce věnoval i svůj dres PSV Eindhoven a následná aukce vynesla 26.000 Kč na boj malého Matýska se zákeřnou rakovinou. Tuto částku se navíc rozhodl Michal zdvojnásobit.

"Jsem samozřejmě rád, že se na dobrou věc podařilo vybrat tak pěknou částku. Zároveň jsem se rozhodl, že tuto částku zdvojnásobím. Hlavně ale doufám, že se Matýsek brzy uzdraví," přál si záložník PSV a mládežnický reprezentant Česka, který se rozhodl  v pomoci pokračovat. 

"Když se můj dres vydražil a já viděl, že to alespoň trochu pomůže malému chlapci v boji se zákeřnou nemocí, tak jsem z toho měl dobrý pocit a říkal jsem si, že by tento řetězec dobročinných aukcí mohl pokračovat i nadále. Proto jsem se rozhodl vyzvat Alexe Krále, jestli by se taky nezapojil formou věnování podepsaného dresu. Jsem rád, že Alex tuto výzvu přijal," pokračuje Sadílek a Výzva Borců mohla začít...


"Přemýšleli jsme, jak to celé nazvat a nakonec jsme zvolili název Výzva Borců, protože každý, kdo tuto dobročinnou výzvu příjme, je prostě borec, který pomůže dobré věci. Celá částka, kterou v aukci vybereme poputuje na konto Nadačního fondu dětské onkologie KRTEK," dodává Michal Sadílek.


Bohužel v úterý 27. října 2020 ve 20:00 nás zastihla velmi smutná zpráva, když nás navždy náš milovaný Matýsek opustil. V pěti letech, po srdnatém boji, nakonec podlehl zákeřné rakovině... Je nám moc líto, že Matýskův tvrdý boj se zákeřnou rakovinou nebyl úspěšný. Matýsek navždy zůstane v našich srdcích a na jeho vzpomínku se budeme každoročně podílet na jeho vzpomínkové narozeninové sbírce pro Nadační fond dětské onkoligie Krtek.

 

Každý z nás může pomoct a finančně podpořit Nadační fond dětské onkologie KRTEK na Číslo účtu: 3503770297 / 0100 a to jak jednorázový darem, tak třeba trvalým měsíčním příkazem. Je to na nás :-)

DAROVACÍ SMLOUVA KE STAŽENÍ

>> Darovací smlouva finanční - pro právnické osoby <<


>> Darovací smlouva finanční - pro fyzické osoby <<


ETICKÝ KODEX: Dražby jsou konány s čistým úmyslem a bez nároku na jakýkoliv honorář.

 

SEZNAM BORCŮ KTEŘÍ DAROVALI DRES:
 


Michal Sadílek (dres PSV Eindhoven – vydražil Libor Nuzík)
Matouš Trmal (dres 1.FC Slovácko – vydražil Libor Nuzík)
Alex Král (dres SK Slavia Praha – vydražil Michal Sadílek) 
Jan Bořil (dres reprezentace ČR – vydražil Libor Nuzík)
Tomáš Soušek (dres West Ham United – vydražil Rudolf Mazánek)
Michal Sadílek (dres FC Slovan Liberec - sbírka pro Nadační fond Krterk)
Lukáš Sadílek (dres 1.FC Slovácko - sbírka pro Nadační fond Krterk)
Matýskova narozeninová asbírka pro Krtka 2020 (141.412 Kč)
Jan Kuchta (dres SK Slavia Praha - sbírka pro Nadační fond Krterk)
Adam Hložek (dres AC Sparta Praha - sbírka pro Nadační fond Krterk)
Michal Kadlec (dres 1.FC Slovácko - sbírka pro Nadační fond Krterk))
Tomáš Poznar (dres FC Fastav Zlín - sbírka pro Nadační fond Krterk)
Tomáš Vaclík (dres reprezentace ČR - sbírka pro Nadační fond Krterk)
Matýskova narozeninová asbírka pro Krtka 2021 (115.000 Kč)
Cristiano Ronaldo (dres Manchesteru United - vydražil Libor Nuzík)



Nadační fond dětské onkologie KRTEK


zpět Autor: admin , Přidáno dne 06.10.2019 20:16