Podpoř s námi NFDO KRTEK a získej dres M. Kadlece nebo T. Poznara

V sobotu 29. května se odehrálo krajské derby mezi Slováckem a Zlínem. Výzvu Borců v něm přijal Michal Kadlec (1.FC SLOVÁCKO) a Tomáš Poznar (FC FASTAV ZLÍN). Při této příležitosti oba darovali svůj podepsaný dres na dobročinné účely a podpoří tím tak Nadační fond dětské onkologie KRTEK, který se stará o děti a jejich rodiny bojující se zákeřnou rakovinou. 

 

Sbírka, ve které můžete získat originální podepsaný dres Michala a Lukáše Sadílka, probíhá na platformě DONIO.cz viz odkazy níže :-)

 

► Podpoř s námi NF dětské onkologie KRTEK a získej dres Michala Kadlece nebo Tomáše Poznara

 

JAK MOHU ZÍSKAT DRES?

 

Každý, kdo se do sbírky na podporu Nadačního Fondu dětské onkologie KRTEK zapojí, může získat originální dres 1.FC SLOVÁCKO s podpisem Michala Kadlece a nebo originální dres FC FASTAV ZLÍN s podpisem Tomáše Poznara. Stačí podpořit tuto sbírku libovolnou částkou a zaškrtnout políčko pro účast v soutěži a napsat jméno hráče o jehož dres máte zájem (Michal Kadlec nebo Tomáš Poznar). A POZOR! Nejvyšší vložený příspěvek získá speciální překvapení. Sbírka bude ukončena v průběhu pondělí 21. června 2021. 

 

Vybraná částka bude ve 100% výši zaslána Nadačnímu fondu dětské onkologie KRTEK.

 

Nadační fond dětské onkologie Krtek (NFDO Krtek) je součástí Kliniky dětské onkologie FN Brno (KDO FN Brno) a díky tomu se od ostatních nadačních fondů a nadací odlišuje – věnuje se totiž problematice léčby onkologicky nemocných dětí komplexně. Díky spolupráci odborníků z kliniky se špičkovými výzkumnými centry u nás i v zahraničí je dětem nabízena léčba na maximální možné úrovni. Dochází tak k rozšiřování možnosti léčby a zabezpečení komplexní podpory péče o onkologicky nemocné děti na KDO FN Brno v průběhu léčby i po jejím ukončení.

 

#ProKrtka #VyzvaBorcu #Donio


zpět Autor: admin , Přidáno dne 07.06.2021 14:36