Podpoř s námi NFDO KRTEK a získej dres Jana Kuchty a Adama Hložka

Ve středu 5. května se odehrálo utkání semifinále poháru MOL Cup mezi pražskou Spartou a Slavií Praha. Výzvu Borců v něm přijal Adam Hložek ze Sparty a Jan Kuchta ze Slavie. Při této příležitosti oba darovali svůj podepsaný dres na dobročinné účely a podpoří tím tak Nadační fond dětské onkologie KRTEK, který se stará o děti a jejich rodiny bojující se zákeřnou rakovinou.

 

Sbírka, ve které můžete získat originální podepsaný dres Michala a Lukáše Sadílka, probíhá na platformě DONIO.cz viz odkazy níže :-)

 

► Podpoř s námi NF dětské onkologie KRTEK a získej dres Jana Kuchty a Adama Hložka

 

 

JAK MOHU ZÍSKAT DRES?

 

Každý, kdo se do sbírky na podporu Nadačního Fondu dětské onkologie KRTEK zapojí, může získat originální dres AC SPARTA PRAHA s podpisem Adama Hložka a originální dres SK SLAVIA PRAHA s podpisem Jana Kuchty. Stačí podpořit tuto sbírku libovolnou částkou a zaškrtnout políčko pro účast v soutěži a napsat jméno hráče o jehož dres máte zájem (Adam Hložek nebo Jan Kuchta). Sbírka bude ukončena v pondělí 24. května 2021 ve 20:00 hod.

 

 

Vybraná částka bude ve 100% výši zaslána Nadačnímu fondu dětské onkologie KRTEK.

 

Nadační fond dětské onkologie Krtek (NFDO Krtek) je součástí Kliniky dětské onkologie FN Brno (KDO FN Brno) a díky tomu se od ostatních nadačních fondů a nadací odlišuje – věnuje se totiž problematice léčby onkologicky nemocných dětí komplexně. Díky spolupráci odborníků z kliniky se špičkovými výzkumnými centry u nás i v zahraničí je dětem nabízena léčba na maximální možné úrovni. Dochází tak k rozšiřování možnosti léčby a zabezpečení komplexní podpory péče o onkologicky nemocné děti na KDO FN Brno v průběhu léčby i po jejím ukončení.

 

#ProKrtka #VyzvaBorcu #Donio


zpět Autor: admin , Přidáno dne 10.05.2021 09:45