Dražba dresu Jana Bořila pro Nadační fond dětské onkologie KRTEK

 

Vydraž si reprezentační dres Jana Bořila a přispěj na dobrou věc!

 

Aukce probíhá zde na webu a přihazovat můžete prostřednictvím komentářů pod článkem (jedná se o plugin Facebooku a zapojit se tak může každý, kdo má profil na této sociální síti). Veškerý výtěžek poputuje na konto Nadační fond dětské onkologie Krtek.

 

Uzávěrka je v neděli 29. prosince 2019 ve 12:00 hod. a nejvyšší nabídka bude vítězná.


ETICKÝ KODEX: Dražba je konána s čistým úmyslem a bez nároku na jakýkoliv honorář.

 

První dobročinná Výzva Borců, kdy se dražil dres Alexe Krále, vynesla pro Nadační fond dětské onkologie KRTEK 40.000 Kč. Alex Král nyní zapojil do výzvy dalšího hráče. Je jím bývalý spoluhráč ze Slavie a nynější spoluhráč z reprezentace Jan Bořil.

 

„Honza zažívá výbornou sezonu. Důležitou brankou proti Kluži výrazně pomohl Slavii do Ligy Mistrů, kde se sešívaní prezentovali více než sympaticky. Jan Bořil se navíc trefil do sítě Barcelony, když vyrovnával na 1:1. Slavia sice nakonec Barceloně podlehla 1:2, ale zanechala více než pozitivní dojem. Rozhodl jsem se proto vyzvat právě Honzu, aby věnoval svůj dres do dražby a pomohl tak dobré věci,“ říká Alex Král a odpověď na sebe nenechala dlouho čekat.

 

„Když mně Alex oslovil a přiblížil aktivitu Výzvy Borců, tak jsem samozřejmě neváhal a rád se do výzvy zapojím. Věřím, že vydražíme další pěknou částku pro Nadační fond dětské onkologie KRTEK,“ říká k výzvě Bořil, který do dražby věnoval reprezentační dres.


SEZNAM BORCŮ: 

Michal Sadílek (dres PSV Eindhoven – vydražil Libor Nuzík)
Matouš Trmal (dres 1.FC Slovácko – vydražil Libor Nuzík)
Alex Král (dres SK Slavia Praha – vydražil Michal Sadílek) 
Jan Bořil (dres Reprezentace ČR – vydražil Libor Nuzík)
Tomáš Soušek (dres West Ham United – vydražil Rudolf Mazánek)

 

Každý z nás může pomoct a finančně podpořit Nadační fond dětské onkologie KRTEK na Číslo účtu: 3503770297 / 0100 a to jak jednorázový darem, tak třeba trvalým měsíčním příkazem. Je to na nás :-)


zpět Autor: admin , Přidáno dne 17.12.2019 11:00