Sadílkův dres se vydražil za 26000 a Michal vydraženou částku zdvojnásobil


V lednu 2019 proběhla dobročinná dražba dresu Matouše Trmala, do které se zapojil i odchovanec Slovácka Michal Sadílek, který obléká dres PSV, se kterým se stal vicemistrem Nizozemska.

 

Následně sám věnoval svůj podepsaný dres PSV do další dobročinné aukce, která vynesla 26.000 Kč na boj malého Matýska se zákeřnou rakovinou. Tuto částku se navíc rozhodl Michal zdvojnásobit.

 

„Jsem samozřejmě rád, že se na dobrou věc podařilo vybrat tak pěknou částku. Zároveň jsem se rozhodl, že tuto částku zdvojnásobím. Hlavně ale doufám, že se Matýsek brzy uzdraví,“ přál si záložník PSV a reprezentant Česka, který navíc chce v pomoci pokračovat.



 

„Když se můj dres vydražil pro dobrou věc, tak jsem z toho měl dobrý pocit a říkal jsem si, že by tento řetězec dobročinných aukcí mohl pokračovat i nadále. Proto jsem se rozhodl vyzvat Alexe Krále, jestli by se taky nezapojil formou věnování podepsaného dresu a jsem rád, že Alex tuto výzvu přijal," dodává Michal Sadílek.

 

(Na první fotografii je vítěz dražby Libor Nuzík, který přebírá podepsaný dres od Michala Sadílka. Na druhé fotografii je Michal Sadílek společně s Matýskem)


zpět Autor: admin , Přidáno dne 11.02.2019 19:37